'Vente had gewoon bij Excelsior moeten spelen dit seizoen. Bijlow ook'

'Vente had gewoon bij Excelsior moeten spelen dit seizoen. Bijlow ook'

01-10-2018 19:59
21

Feyenoord en Excelsior zouden er goed aan doen om de banden weer aan te halen, denkt Emile Schelvis. Volgens de analist zou het voor spelers als Dylan Vente een hele uitkomst wanneer ze tijdelijk voor de stadgenoot kunnen spelen.

Schelvis was maandag te gast bij FC Rijnmond en kreeg de vraag wat hij vindt van Vente. "Dat hij gewoon een jaar bij Excelsior had moeten spelen. Dat is zijn niveau, op dit moment", aldus de commentator van Ziggo Sport. Volgens Schelvis is Excelsior een ideaal podium voor spelers die bij Feyenoord buiten de boot vallen. "Net zoals ze dat vroeger hebben gedaan met Thomas Buffel, Salomon Kalou en Jordy Clasie. Die samenwerking zal wel niet meer kunnen, omdat Excelsior liever op eigen benen wil staan. Maar je kunt toch best een huurovereenkomst sluiten?"

Wedden

Meer odds

Wat voor Vente geldt, geldt volgens de analist voor nog een aantal Feyenoord-spelers. "Eigenlijk vond ik dat ook van Justin Bijlow. En eigenlijk had ik achterin bij Excelsior liever Lutsharel Geertruida zien staan dan Hervé Matthys. Volgens mij zou het nog steeds geweldig kunnen werken tussen Feyenoord en Excelsior, maar blijkbaar kan het niet meer."

Lees ook: 'Slechte instelling' Berghuis: "Hij loopt gewoon te lanterfanten, ongelooflijk!"