'Inter-trainer Spalletti gooit opstelling weer om voor wedstrijd tegen PSV'

'Inter-trainer Spalletti gooit opstelling weer om voor wedstrijd tegen PSV'

02-10-2018 11:32
60

Mauro Icardi, Milan Skriniar, Ivan Perisic, Marcelo Brozovic, Matías Vecino: allemaal kregen ze afgelopen zaterdag rust van Internazionale-trainer Luciano Spalletti tijdens het competitieduel met Cagliari (2-0 winst). Onder meer Sport Mediaset voorspelt dat de vijf sterren tegen PSV wél in de basis staan. 

Spalletti hield vijf van zijn sterren tegen Cagliari op de bank. Brozovic, Perisic en Vecino vielen tijdens de tweede helft in. Het Argentijnse wonderkind Lautaro Martinez kreeg de kans om zich te laten zien in de spits. De zomeraankoop deed het goed en tekende voor één doelpunt, maar niemand twijfelt eraan dat Spalletti in Eindhoven gewoon weer kiest voor Icardi. Hij is tenslotte aanvoerder en de absolute uitblinker van Inter. 

Milan Skriniar en Stefan de Vrij zullen naar alle waarschijnlijkheid te maken krijgen met Luuk de Jong. Op het middenveld is Radja Nainggolan de grote ster van Inter. WK-gangers Marcelo Brozovic en Ivan Perisic zorgen op het middenveld voor creativiteit. 

Vermoedelijke opstelling Inter: Handanovic, D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Dalbert, Vecino, Nainggolan, Brozovic, Politano, Perisic en Icardi