'Tottenham denkt wéér aan Eredivisie-aankoop en stuurt scouts naar PSV'

'Tottenham denkt wéér aan Eredivisie-aankoop en stuurt scouts naar PSV'

03-10-2018 16:42
72

Scouts van Tottenham Hotspur zijn woensdagavond aanwezig tijdens de Champions League-clash tussen PSV en Internazionale in Eindhoven. De speciale aandacht gaat uit naar Hirving Lozano. Dat meldt The Daily Mirror. 

De Britse boulevardkrant weet dat Spurs bovengemiddelde belangstelling heeft voor de Mexicaanse ster van PSV. Lozano (23) maakte afgelopen zomer indruk tijdens het WK in Rusland en werd zelfs even gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona. Ook een overstap naar de Premier League lonkt in de toekomst dus voor Chucky. 

Tottenham, dat woensdagavond zelf op Wembley tegen Barça speelt, heeft de laatste jaren goede ervaringen met aankopen uit de Eredivisie. Onder meer Jan Vertonghen, Christian Eriksen en Davinson Sánchez zijn dragende krachten geworden in Londen. Met Vincent Janssen - voor een kleine twintig miljoen euro overgenomen van AZ - liep het minder goed af. Hij is inmiddels volledig uit beeld bij Spurs. 

De scouts van Tottenham zijn natuurlijk óók in Eindhoven om PSV als ploeg te analyseren. Op 24 oktober komt Tottenham op bezoek in het Philips Stadion.