Vertrek Van de Beek bij Ajax bespreekbaar: 'Afspraken met Overmars'

Vertrek Van de Beek bij Ajax bespreekbaar: 'Afspraken met Overmars'

04-10-2018 14:46
188

Onder de huidige omstandigheden is een vertrek van Donny van de Beek bij Ajax bespreekbaar. Chelsea, Liverpool én Manchester United volgen de verrichtingen van de Ajacied op de voet. 

Dat meldt Voetbal International. De Engelse boulevardkrant The Sun meldde eerder al dat Chelsea en Tottenham Hotspur Van de Beek volgen. Zaakwaarnemer Guido Albers bevestigt dat de Ajacied gewild is. "Het klopt dat die interesse er al enige tijd is", vertelt hij aan VI. "Afgelopen zomer was het ook al concreet, maar Donny koos bewust voor een langer verblijf bij Ajax."

Wedden

Meer odds

Van de Beek is onder trainer Erik Ten Hag niet meer zeker van een basisplek. Dat is tegen de verwachtingen van de speler en zaakwaarnemer ingegaan. "Hij is een jonge speler, die minuten moet maken om zich te blijven ontwikkelen. Ook met het oog op zijn plek als international bij Oranje."

"Als zijn situatie nog veel langer zo blijft, dan is een vertrek voor alle partijen een betere optie. Hier heeft niemand iets aan. Die afspraken zijn inmiddels ook met Marc Overmars gemaakt. Als de situatie zo blijft, is een vertrek bespreekbaar."