Miljoenenbod op sensatie Groeneveld geweigerd: 'Kiezen niet voor snel geld'

Miljoenenbod op sensatie Groeneveld geweigerd: 'Kiezen niet voor snel geld'

05-10-2018 07:46
45

Club Brugge heeft de kans laten lopen om na zeer korte tijd al te cashen voor Arnaut Groeneveld, die deze zomer voor één miljoen euro overkwam van NEC. Manager Vincent Mannaert onthult dat een niet nader genoemde club aan het begin van het seizoen al een veelvoud van dat bedrag neerlegde in Brugge.

Mannaert spreekt van 'een stevig en concreet voorstel' voor Groeneveld, die in België door het leven gaat als Arnaut Danjuma. De geïnteresseerde club kreeg echter nul op het rekest. "We zijn er de club niet naar om te kiezen voor het snelle geld", reageert Mannaert in gesprek met Het Nieuwsblad.

Ook Groeneveld zelf vindt het nog te vroeg om verder te kijken dan Brugge. "Arnaut laat zijn hoofd niet gek maken. Hij weet heel goed dat hij bij Club een passend podium krijgt om zijn talent te laten zien. En hij heeft persoonlijkheid genoeg om nee te zeggen als de kleppers te vroeg aan zijn deur staan", stelt Mannaert.

De in Nigeria geboren aanvaller is in bloedvorm. Tijdens zijn eerste negen competitieduels was hij goed voor vier doelpunten en drie assists. Woensdagavond kreeg hij de handen op elkaar met een weergaloos afstandsschot in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Groeneveld is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal en hoort vrijdagmiddag of hij van de partij is tijdens de interlands tegen Duitsland en België.