De Telegraaf: Premier League-top geïnteresseerd in gewilde Bergwijn

De Telegraaf: Premier League-top geïnteresseerd in gewilde Bergwijn

Gepubliceerd: zaterdag 6 oktober 2018 om 06:43za 06-10-2018 om 06:43

Steven Bergwijn staat in de belangstelling van de top van de Premier League. De twintigjarige aanvaller van PSV werd afgelopen woensdag bekeken door scouts van Manchester United en Liverpool, die speciaal voor hem naar Eindhoven waren gekomen.

Dat meldt De Telegraaf. Niet alleen United en Liverpool hebben belangstelling, want de ochtendkrant schrijft ook dat Bayer Leverkusen, Real Sociedad, Sevilla, CSKA Moskou én Internazionale, de tegenstander van woensdag, interesse hebben.

Bergwijn gaat als de bliksem. Vorig jaar brak de aanvaller definitief door in het eerste elftal van PSV en dit seizoen bewijst hij steeds meer zijn waarde. Bondscoach Ronald Koeman beloonde Bergwijn door hem bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal te halen voor de duels met Duitsland en België.

Bergwijn heeft meerdere keren de kans gehad om PSV te verlaten. Vorig seizoen waren het Franse Bordeaux en het Italiaanse Torino geïnteresseerd, maar PSV wilde niet meewerken. Daarnaast vond de speler het zelf niet nodig om Eindhoven nu al te verlaten. Bergwijn wil zich eerst bewijzen bij PSV, in de Champions League en bij het Nederlands elftal alvorens hij de stap maakt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Bergwijn na dit seizoen de stap maken?

Ja
46%
Nee
54%
(3832 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws