'Zelfkritisch' Feyenoord: Daar hebben we de media niet voor nodig

'Zelfkritisch' Feyenoord: "Daar hebben we de media niet voor nodig"

07-10-2018 07:51
49

Feyenoorders Justin Bijlow en Jerry St. Juste (foto) zijn ervan overtuigd dat hun club zich nog kan mengen in de titelrace. De Rotterdammers staan acht punten achter op het tot nu toe feilloze PSV, maar hebben nog een wedstrijd tegoed.

Feyenoord verloor tijdens de eerste speelronde van De Graafschap en speelde later in het seizoen gelijk bij AZ. "Het is zonde dat we nu al schade hebben opgelopen", laat rechtsback St. Juste weten aan supporterskrant FSV de Feijenoorder, geciteerd door fansite FR12. "Maar goed, het seizoen is nog maar net begonnen. Er wachten nog genoeg wedstrijden om die achterstand goed te maken. Dat geloof is er binnen de selectie."

Doelman Bijlow sluit zich hierbij aan. "Als wij bovenin mee kunnen draaien, dan zijn wij ook kanshebber. De prijzen worden aan het einde van het seizoen verdeeld. Daar moeten we alles aan doen en hopen dat we geen gekke blessures en zo krijgen." Feyenoord heeft dit seizoen veel kritiek gekregen vanwege het niet altijd even overtuigende veldspel. St. Juste heeft er begrip voor. "We zijn zelfkritisch en leggen de lat zelf ook hoog. Daar hebben we de media niet voor nodig", aldus de verdediger. "We weten dat het spel beter moet. En natuurlijk spreken we dat uit naar elkaar toe."

Feyenoord komt zondagmiddag in actie tegen Willem II. De aftrap in Tilburg is om 14.30 uur.