Dramatische week voor 'teleurgestelde' Til: Misschien ben ik niet goed genoeg

Dramatische week voor 'teleurgestelde' Til: "Misschien ben ik niet goed genoeg"

07-10-2018 19:40
17

Niet opgeroepen voor Jong Oranje en kansloos verliezen van Ajax: het is niet de week van Guus Til. De AZ-aanvoerder kijkt vooral naar zichzelf.

Til werd deze week verrast door het bericht dat bondscoach Erwin van de Looi hem niet oproept voor Jong Oranje. Dat leidde tot een tirade van AZ-trainer John van den Brom. "Ik wil er eigenlijk niet zoveel over kwijt. Er is genoeg over gezegd", reageert Til bij FOX Sports na de 5-0 nederlaag tegen Ajax.

"Boos ben ik niet, maar teleurgesteld kun je het wel noemen. Van de Looi heeft me gebeld, ja. Hij heeft gezegd dat ze een betere nummer 10 zien in Ramselaar (twee jaar ouder, red.). Dat heb ik maar te accepteren. Misschien ben ik wel niet goed genoeg. Ik ga eraan werken."

Over de vernedering in Amsterdam kon Til kort zijn. "Iedereen was ondermaats", aldus de AZ-aanvoerder, die zag dat Ajax meteen na rust de 2-0 maakte. "Ja, toen was het meteen klaar. Er was totaal geen spanning in deze wedstrijd. Zij waren gewoon beter en wij verliezen met 5-0. Tja, wat moet je er nog op zeggen."