Idrissi slachtoffer van 'gevaarlijk spel' Onana: 'Vreemd dat dit niet gezien is'

Idrissi slachtoffer van 'gevaarlijk spel' Onana: 'Vreemd dat dit niet gezien is'

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 20:06zo 07-10-2018 om 20:06

Een 5-0 nederlaag tegen Ajax én een penalty die niet gegeven werd: AZ-aanvaller Oussama Idrissi beleefde geen fijne zondagmiddag in Amsterdam. De 22-jarige buitenspeler begrijpt niet waarom Ajax-doelman André Onana niet bestraft werd vanwege zijn charge.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

"Ik kwam in duel met Noussair Mazraoui. En terwijl ik in dat duel zat, voelde ik opeens een knie in mijn rug", haalt Idrissi het moment terug in gesprek met VoetbalPrimeur. "Voor mijn gevoel was het gewoon een overtreding. Als iemand zo hoog komt met zijn knie, is dat gewoon gevaarlijk spel."

Arbiter Dennis Higler en videoscheidsrechter Bas Nijhuis vonden echter dat een strafschop niet op zijn plaats was. "Ik heb het moment niet teruggezien, want ik was die klap nog aan het verwerken. Maar ik vraag me af hoe het kan dat dit niet gezien is", aldus Idrissi. De aanvaller wil echter niet beweren dat de wedstrijd er heel anders uit had gezien wanneer de bal bij een 1-0 stand op de stip was gegaan. "Het is een klein aspect in de hele wedstrijd."

Bekijk hieronder het hele interview met Oussama Idrissi.

Poll

Had Idrissi een penalty moeten krijgen?

(2788 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws