Groot nieuws uit Engeland: Terry (37) kondigt einde van carrière aan

Groot nieuws uit Engeland: Terry (37) kondigt einde van carrière aan

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 21:44zo 07-10-2018 om 21:44

Groot nieuws uit Engeland: John Terry heeft een einde gemaakt aan zijn spelerscarrière. De 37-jarige verdediger laat via social media weten dat hij niet meer op zoek gaat naar een nieuwe club. Terry was clubloos na zijn vertrek bij Aston Villa.

Terry speelde vorig seizoen met Aston Villa nog in het Championship, maar tekende daar geen nieuw contract. Het leek er even op dat hij bij Spartak Moskou aan de slag zou gaan, maar dat ontkende hij vervolgens via social media. Op Instagram laat Terry weten dat hij een punt zet achter zijn spelersloopbaan. 'Na 23 geweldige jaren als voetballer heb ik besloten dat het nu het juiste moment is om met pensioen te gaan', schrijft hij.

Terry speelde maar liefst negentien jaar lang voor Chelsea. De verdediger maakte in 1995 de overstap van West Ham United naar The Blues. Onder leiding van de Engelsman bereikte Chelsea grote successen. Zo won hij onder meer vijf keer de Premier League, een keer de Champions League en een keer de Europa League. Ook sleepte hij diverse persoonlijke onderscheidingen in de wacht. 

De 78-voudig Engelse international stopte in 2017 bij Chelsea, maar wilde niet bij een andere Premier League-club aan de slag. Uiteindelijk kwam Aston Villa langs. Voor die club speelde hij één seizoen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THANK YOU ⚽️

Een bericht gedeeld door John Terry (@johnterry.26) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws