Doldrieste tackle tijdens Go Ahead-Sparta: Als mijn been vast had gestaan...

Doldrieste tackle tijdens Go Ahead-Sparta: "Als mijn been vast had gestaan..."

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 08:42ma 08-10-2018 om 08:42

Go Ahead Eagles-aanvaller Orhan Dzepar is met de schrik vrijgekomen na de Keuken Kampioen Divisie-topper tegen Sparta. De 22-jarige linkspoot was het slachtoffer van een snoeiharde tackle van Dries Wuytens en werd vol op zijn enkel geraakt.

Dzepar moest tijdens de rust gewisseld worden, maar verwacht niet dat hij lang uit de roulatie zal zijn. "Zaterdag kon ik moeilijk lopen en zag de enkel er lelijk uit. Nog steeds wel. Dik, stijf en heel erg blauw. Maar de eerste testen zijn positief", vertelt hij aan De Stentor. "Het herstel gaat sneller dan verwacht en lopen gaat alweer iets beter. Als het zo doorgaat, moet het lukken om er zondag tegen Roda JC weer bij te zijn."

FOX Sports-analist Hans Kraay junior besteedde vrijdagavond uitgebreid aandacht aan de charge van Wuytens en vond dat de Belg rood had moeten krijgen. Dzepar kan zich hierin vinden. "Ik schrok ervan, de beelden waren best heftig. Dit had een stuk slechter kunnen aflopen. Als mijn been vast had gestaan..."

Geen excuses
De Eefdenaar met Bosnische roots kreeg bovendien geen excuses van zijn tegenstander. "Ik heb hem helemaal niet meer gezien. Ik vind het raar dat je als speler zo wegloopt na een overtreding", spreekt Dzepar zijn verbazing uit. "Zeg gewoon sorry en dat je vol voor de bal ging, maar net wat te laat kwam. Dan was het voor mij ook klaar geweest."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws