Hectische jaren voor PEC-stopper: 'Ik hoop het nooit meer mee te maken'

Hectische jaren voor PEC-stopper: 'Ik hoop het nooit meer mee te maken'

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 16:02ma 08-10-2018 om 16:02

PEC Zwolle-verdediger Thomas Lam kijkt met weinig plezier terug op zijn avonturen bij Nottingham Forest en FC Twente. De Finse stopper vertelt dat op de website van zijn werkgever. 

In Nottingham kwam weinig aan spelen toe. Met Twente degradeerde hij afgelopen seizoen uit de Eredivisie. "Er is in ieder geval heel veel gebeurd. Op het veld, maar ook zeker daarbuiten. Bij Nottingham was het heel hectisch en heb ik in totaal vier trainers gehad. En iedere oefenmeester had weer zijn eigen visie", aldus Lam.

"Ik wist soms niet wat ik kon verwachten. Bij Twente maakte ik natuurlijk de degradatie mee. Alles zat tegen en het kostte veel energie. Zulke jaren zitten er af en toe tussen, maar ik hoop het nooit meer mee te maken. Al ben ik er ook wel volwassener door geworden."

Hij had dit seizoen ook elders kunnen spelen. "Ik had nog wat andere opties in het buitenland, maar dat was uiteindelijk niet wat ik zocht. Daarnaast weet ik wat ik aan Zwolle heb. Ik heb er eerder al een mooie periode gehad en ben blij dat het snel rondkwam, zeker gezien het naderende einde van de transferperiode."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws