Hazard voedt geruchten: 'Soms word ik wakker en denk ik dat ik wil vertrekken'

Hazard voedt geruchten: 'Soms word ik wakker en denk ik dat ik wil vertrekken'

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 18:47ma 08-10-2018 om 18:47

Eden Hazard heeft de geruchten over zijn toekomst maar weer eens nieuw leven ingeblazen. De aanvaller van Chelsea benadrukt nogmaals dat Real Madrid zijn droomclub is.

Afgelopen zomer werd Hazard nog nadrukkelijk in verband gebracht met de Koninklijke. Hij ligt nog tot medio 2020 vast op Stamford Bridge, maar sluit een contractverlenging niet uit. "Ik wil daar best over praten. Als het bestuur naar me toe komt, zullen we dat doen", liet hij na de 3-0 zege op Southampton weten in Engelse media.

De aanvaller is echter open over zijn ambities. "Soms word ik 's ochtends wakker en denk ik dat ik wil vertrekken. Soms denk ik juist dat ik wil blijven. Het is een moeilijke beslissing. Ik ben 27 jaar, in januari word ik 28. Ik zie een grote transfer wel zitten. Daarom zei ik na het WK, waar ik prima presteerde, dat het tijd was voor iets nieuws."

Mocht Hazard vertrekken bij Chelsea, dan is Real Madrid topfavoriet om hem over te nemen. "Dat is de beste club ter wereld. Ik ga niet liegen: het is een jongensdroom om daar ooit te spelen. Al sinds ik klein was, droomde ik van Real. We zullen zien. Ik wil hier niet elke dag over praten. Maar we zullen het binnenkort wel over mijn toekomst hebben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws