Clasie lacht om Ajax-suggestie van Van der Meyde: Gewoon mijn club

Clasie lacht om Ajax-suggestie van Van der Meyde: "Gewoon mijn club"

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 21:59di 09-10-2018 om 21:59

Jordy Clasie denkt niet dat hij op korte termijn weer bij een buitenlandse club gaat voetballen. De 27-jarige controleur wordt door Feyenoord gehuurd van Southampton, waar hij zijn draai nooit volledig kon vinden.

Na een niet onverdienstelijk debuutseizoen 2015/2016 kwam Clasie steeds minder aan bod bij The Saints. "Ik heb een periode gehad dat ik vijf maanden lang alleen maar op de tribune zat, dan kijken ze niet meer naar je om. Twee keer werd ik wel meegenomen, dan ben je een heel weekend weg. Maar toen werd ik alsnog op de tribune gezet", vertelt hij in de YouTube-show Bij Andy in de Auto. "Ik vond eerst nog dat ik deze stap moest maken. Maar in mijn tweede jaar heb ik vaak gedacht: waarom heb ik dit gedaan?"

Nadat een uitleenbeurt aan Club Brugge evenmin succes opleverde, keerde Clasie deze zomer terug bij Feyenoord. Hoewel zijn contract in Southampton nog één jaar doorloopt, heeft de middenvelder het voorlopig wel gezien in het buitenland. "Voor nu zeg ik nee. Misschien dat ik ergens nog wat centjes op ga halen als ik 31, 32 ben." Voordat het zover is, zit Clasie volledig op zijn plek bij Feyenoord. "Wat als Ajax komt? Haha nee. Ik zou niet bij een andere club in Nederland kunnen spelen. Feyenoord is gewoon mijn club."

Bekijk ook: Van der Meyde gebeld door RTL Boulevard: "Andy ligt in bed met een ander wijf"

Poll

Wat vind jij van Clasie dit seizoen?

(1821 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws