Kluivert op de tribune in Amsterdam: 'Met zo'n team kan dat wel'

Kluivert op de tribune in Amsterdam: 'Met zo'n team kan dat wel'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 09:19wo 10-10-2018 om 09:19

Justin Kluivert vindt het mooi om te zien dat Ajax goed presteert in de Eredivisie en in de Champions League. Voor de camera van de NOS benadrukt de negentienjarige aanvaller dat hij géén spijt heeft van zijn zomerse transfer naar AS Roma - ook al zit hij daar regelmatig op de bank. 

Zondag zat Kluivert op de tribune tijdens Ajax-AZ (5-0). "Het was fijn om terug in Amsterdam te zijn. Familie en vrienden gezien", aldus de tiener. "Het ging best makkelijk tegen AZ. Maar met zo'n team kan dat wel. Ze hebben goede aankopen gedaan. Het is een mooi team. Van het resultaat tegen Bayern zat ik echt te genieten."

Kluivert snapt dat zijn miljoenentransfer naar Italië niet lekker is gevallen bij veel fans van Ajax. "Natuurlijk was het zwaar, vooral in het begin. Als je de club verlaat waar je de hele jeugdopleiding hebt doorlopen. Het is lastig als mensen het niet met je eens zien, je wil dat iedereen het met je eens is."

"Maar: ik maak mijn keuzes. Veel mensen staan er wél achter, veel mensen niet. Daar kan ik niet veel aan doen. Ik volg mijn eigen pad. Ik hoor alleen de goede reacties. Mensen die negatief zijn, benaderen me ook niet. Het gebeurt alleen achter de computer."

Hij is er van overtuigd dat hij bij Roma veel gaat spelen. "Ik moet er zelf voor zorgen dat ik niet meer op de tribune terechtkom. Ik verwacht niet dat dat nog gebeurt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Kluivert dit seizoen uitgroeien tot vaste waarde?

(12520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws