'Bayern München wil verjongingskuur: De Jong en zes anderen op shortlist'

'Bayern München wil verjongingskuur: De Jong en zes anderen op shortlist'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 10:30wo 10-10-2018 om 10:30

Bayern München heeft contact gezocht met de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong. Dat meldt Sport Bild. De 21-jarige Ajacied zou, net als zes andere talenten, op de shortlist staan.

Bayern München draait slecht en wacht al vier wedstrijden op een overwinning. Eén van de meest gehoorde kritieken: de selectie is te oud. Om die reden heeft Bayern de zoektocht naar talentvolle spelers geopend. Volgens Sport Bild is De Jong één van de namen op de shortlist.

De 'Klub-Bosse' van Bayern pakken door, want het eerste contact met de zaakwaarnemer van De Jong zou inmiddels zijn gelegd. Daar wordt wel de naam van Hasan Cetinkaya aan gelinkt, maar de zaken van de Oranje-international worden behartigd door Ali Dursun.

Het is geen geheim dat half Europa achter De Jong aan zit. FC Barcelona heeft de beste papieren, maar Borussia Dortmund, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Manchester City, Manchester United en AS Roma hebben ook belangstelling. Hij speelde vorige week niet in het Champions League-treffen tussen Bayern en Ajax (1-1).

Bayern München wordt door Sport Bild overigens óók in verband gebracht met Leon Bailey (Bayer Leverkusen), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt), Nicolas Pépé (OSC Lille), Christian Pulisic (Borussia Dortmund), Florian Thauvin (Olympique Marseille) en Anthony Martial (Manchester United).

Poll

Is De Jong al toe aan een stap hogerop?

(3848 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws