'De Jong is een enorme persoonlijkheid en ik hoop dat hij bij de club blijft'

'De Jong is een enorme persoonlijkheid en ik hoop dat hij bij de club blijft'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 11:48vr 12-10-2018 om 11:48

Jean-Paul de Jong moet in een andere rol behouden blijven voor FC Utrecht. Dat stelt Hans Somers, die in de Domstad samenspeelde met de ontslagen trainer.

Somers vindt het 'enorm jammer' dat De Jong vroeg in het seizoen zijn congé kreeg van Utrecht. "Ik ken weinig mensen met zo'n passie voor FC Utrecht. Ik hoop dat hij in een andere functie voor de club behouden blijft", aldus de Belg, die tussen 2004 en 2010 voor Utrecht speelde, tegen ELF Voetbal.

"Jean-Paul is een enorme persoonlijkheid die veel voor FC Utrecht heeft betekend. Ik heb zelf gezien wat voor gouden hart hij heeft. Hij deed dingen voor jongeren en mensen met een beperking die me hard hebben geraakt. Veel voetballers beseffen niet in welke gelukkige situatie ze zich bevinden. Jean-Paul had daar altijd oog voor."

Somers volgt de prestaties van Utrecht nog op de voet. "Ik zal nooit vergeten dat ik me bij FC Utrecht niet alleen op sportief maar ook op menselijk vlak enorm heb ontwikkeld. (...) Ik raad iedereen aan de stap te maken als die kans zich voordoet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws