Dumfries laat zich niet gek maken: 'Daar heb ik gelukkig geen last van'

Dumfries laat zich niet gek maken: 'Daar heb ik gelukkig geen last van'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 13:37vr 12-10-2018 om 13:37

Denzel Dumfries was de meest verrassende naam onder de PSV'ers die door Ronald Koeman werden opgeroepen voor de interlands tegen Duitsland (Nations Leagie) en België. Van nervositeit lijkt hij echter geen last te hebben.

"Ik slaap helemaal prima hoor, daar heb ik gelukkig geen last van", stelt hij voor de camera van PSV TV. "We moeten natuurlijk trainen, dus als je dan niet goed slaapt raak je vermoeid. Ik slaap gewoon prima." Dumfries noemt het 'fijn' dat er in totaal vijf spelers van PSV zijn opgeroepen. "Voor de rest kende ik niet veel mensen. Voor mij is het gewoon genieten."

De wat meer 'ervaren' PSV'ers Jeroen Zoet en Luuk de Jong waarschuwden Dumfries alvast dat nieuwkomers een liedje moeten zingen. Zover kwam het nog niet. "Nee, nog niet gezongen, maar dat komt nog wel. Het is gewoon leuk dat we hier met zoveel PSV'ers zijn, dat is wel grappig", aldus Dumfries.

De verdediger rekent nergens op de komende dagen. "Ik ga mijn uiterste best doen, meer kan je niet doen. Ik ga me vooral laten zien. Ik zit in een lekkere flow en die probeer ik door te trekken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws