Ramsey dient contract bij Arsenal uit: 'Beslissing die zij hebben gemaakt'

Ramsey dient contract bij Arsenal uit: 'Beslissing die zij hebben gemaakt'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 14:30vr 12-10-2018 om 14:30

Aaron Ramsey is niet van plan om in de winterstop Arsenal te verlaten. De onderhandelingen over een nieuw contract tussen club en speler liepen spaak, maar de middenvelder zal niet tussentijds vertrekken. 

"Alles ging goed bij de club. We dachten dat we in een positie waren waarin we akkoord waren over een deal, maar dat is niet langer het geval", zo tekent The Guardian op uit de mond van Ramsey. "Dus nu moet ik gewoon doorgaan en dit seizoen mijn best doen voor Arsenal. Verder laat ik het aan de club."

Is Ramsey dan niet teleurgesteld dat het niet tot een nieuw contractvoorstel is gekomen? "Dat is een beslissing die zij (Arsenal red.) hebben genomen en die dingen gebeuren in het voetbal. Je moet gewoon doorgaan en zo goed mogelijk spelen. Daar concentreer ik me op."

Nu Ramsey over een aflopend contract beschikt, hebben meerdere clubs interesse in zijn diensten. Naast Liverpool en Manchester United zouden ook de Italiaanse clubs Juventus, AC Milan en Internazionale erover denken Ramsey in te lijven. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws