Vermoedelijke opstelling Oranje: Koeman laat drie man debuteren tegen Duitsland

Vermoedelijke opstelling Oranje: Koeman laat drie man debuteren tegen Duitsland

13-10-2018 07:13
146

De kans is groot dat Ronald Koeman maar liefst drie spelers laat debuteren tegen Duitsland. De Oranje-bondscoach kiest naar alle waarschijnlijkheid voor een volledige rechterflank van PSV.

Volgens de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad debuteren Denzell Dumfries, Pablo Rosario en Steven Bergwijn tegen Duitsland. Allemaal staan ze zaterdagavond tegen Duitsland aan de rechterkant. Het PSV-trio is deze keer voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald.

Naast Dumfries, Rosario en Bergwijn spelen de 'bekende' namen. Koeman kiest op linksback voor Daley Blind en ook Ajacied Frenkie de Jong is van de partij. De Ajacied maakt zijn rentree. Voorin mag Bergwijn het laten zien, samen met Memphis Depay en Ryan Babel.

Mogelijke opstelling Oranje volgens het AD: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, Rosario, Wijnaldum, F. De Jong, Bergwijn, Memphis, Babel

Mogelijke opstelling Duitsland volgens het AD: Neuer, Ginter, Boateng, Hummels, Schultz, Kimmich, Kroos, Gündogan, Müller, Werner, Sané