Vitesse-aanwinst zegt Gerrard af: Mason scheurde de Eredivisie uit elkaar

Vitesse-aanwinst zegt Gerrard af: "Mason scheurde de Eredivisie uit elkaar"

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 13:14ma 15-10-2018 om 13:14

Jake Clarke-Salter heeft het uitstekend naar zijn zin bij Vitesse. De Engelse verdediger, die wordt gehuurd van Chelsea, miste nog geen minuut in de Eredivisie, al kreeg hij in de Europa League-voorronde tegen FC Basel een rode kaart.

De rode kaart was extra zuur voor Clarke-Salter, omdat hij vorig seizoen bij Sunderland ook al twee keer achter elkaar moest inrukken. "Wat ik dacht tegen Basel? Niet weer. Het was moeilijk, maar ik heb ervan geleerd", reageert hij in gesprek met The Guardian.

"Sergio Ramos heeft tientallen rode kaarten gepakt, maar hij is één van de beste centrale verdedigers ter wereld. Dit soort dingen gebeurt. Het is misschien de laatste rode kaart in mijn carrière, maar misschien ook niet."

Clarke-Salter speelt sinds de zomer bij Vitesse. Rangers FC-trainer Steven Gerrard had ook interesse, maar hij besloot het spoor van Mason Mount te volgen. "Het is belangrijk om veel speelminuten te maken. Daar draait het om. Mason is daar een voorbeeld van. Hij speelde niet veel in zijn eerste maanden bij Vitesse, maar opeens scheurde hij de Eredivisie uit elkaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws