'Gevoel wat ik in eerste jaar bij Feyenoord had moet ik terug zien te krijgen'

'Gevoel wat ik in eerste jaar bij Feyenoord had moet ik terug zien te krijgen'

18-10-2018 22:09
16

Nicolai Jörgensen wil zo snel mogelijk het gevoel van zijn beginperiode bij Feyenoord terugkrijgen. De spits heeft vier maanden aan de kant gestaan en kan niet wachten tot hij weer kan scoren.

"Het is heel frustrerend geweest voor mij. Ik ben bijna vier maanden geblesseerd geweest", zegt Jörgensen tegen FOX Sports. "Nu ben ik terug en heel blij om weer met mijn teamgenoten te kunnen spelen. Nu moet ik ervoor zorgen dat dit een goed seizoen wordt en niet zoals de eerste maanden."

Jörgensen merkt dat het zowel met hem als met Feyenoord minder gaat ten opzichte van twee jaar geleden. "Ik denk dat alles heel soepel ging het eerste anderhalf jaar. De club, het team, iedereen deed het fantastisch. Na de winterstop ging het bij mij wat minder en was het daarna wisselend."

En dus stelt Jörgensen duidelijke doelen voor zichzelf. "Voor mij is het heel belangrijk om dat oude niveau weer terug te krijgen. Niet alleen voor mij, maar ook voor het team. Dat gevoel wat ik het eerste jaar had moet ik weer terug zien te vinden."