Jubileumtreffer van Ronaldo kan verrassende uitglijder van Juventus niet voorkomen

Jubileumtreffer van Ronaldo kan verrassende uitglijder van Juventus niet voorkomen

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 19:52za 20-10-2018 om 19:52

Juventus heeft voor het eerst in dit Serie A-seizoen punten laten liggen. Cristiano Ronaldo leek zijn ploeg aan een vlotte zege op Genoa te helpen, maar de nummer elf van de Italiaanse competitie wist een puntje mee te nemen uit Turijn.

Ronaldo maakte na achttien minuten spelen zijn vijfde treffer sinds zijn transfer naar de Oude Dame. De Portugese superster stond op precies de goede plek om een gekraakte inzet van Joao Cancelo binnen te tikken. Ronaldo heeft hiermee een bewonderenswaardig jubileum bereikt: de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar heeft nu vierhonderd keer gescoord in de grootste vijf competities van Europa (in dit geval de Premier League, de Primera Division en de Serie A, red.).

De voorsprong bleef tot diep in de tweede helft op de borden staan, totdat Leonardo Bonucci stond te slapen bij een voorzet van Christian Kouamé. Daniel Bessa kroop weg uit de rug van de ervaren mandekker en kopte de gelijkmaker achter doelman Wojciech Szczesny. Genoa hield in de slotfase stand en kan een onverwacht punt bijschrijven.

Juventus staat na negen wedstrijden op 25 punten. Nummer twee Napoli kan het onderlinge gat verkleinen naar vier punten, wanneer het zaterdagavond wint bij Udinese.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws