'Als ik carrière bij Feyenoord afsluit, heb ik misschien wat laten liggen'

'Als ik carrière bij Feyenoord afsluit, heb ik misschien wat laten liggen'

21-10-2018 10:40
49

Nicolai Jörgensen weet niet of hij nog bij Feyenoord had gespeeld als hij tijdens het WK niet geblesseerd raakte. De Deense spits heeft de geruchten wel meegekregen. Jörgensen raakte geblesseerd aan zijn voet.

Vrijwel iedereen verwachtte dat Jörgensen na het WK niet terug zou keren bij Feyenoord. "Dat weet ik echt niet. Er zijn veel geruchten geweest. Je zag wat er toen gebeurde met Newcastle. Dat was in de winter, ja. In de zomer was ik er zelf niet echt mee bezig", vertelt Jörgensen aan de NOS. "M'n WK was grillig. Het ging goed en slecht. En hoe het afliep was niet fraai."

Wedden

Meer odds

"Als ik de rest van mijn carrière blijf, denk ik achteraf misschien dat ik iets heb laten liggen", vertelt Jörgensen, die toegeeft weinig te voelen voor een club. Bij Feyenoord is dat anders. "Ik had nooit gedacht dat ik het lastig zou vinden om een club te verlaten, omdat ik nooit echt veel gevoel bij een club heb gehad."

"Feyenoord, de stad Rotterdam, voelt als thuis voor mij. Het zou lastig zijn om ooit hier weg te gaan, want ik ben hier heel gelukkig."