Verbeek: 'Hij kan zijn ambities om bij PSV onder de lat te staan wel vergeten'

Verbeek: 'Hij kan zijn ambities om bij PSV onder de lat te staan wel vergeten'

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 19:22zo 21-10-2018 om 19:22

Hidde Jurjus komt tekort voor PSV. Dat stelt Gertjan Verbeek, die de huurling van De Graafschap opzichtig zag blunderen tegen Fortuna Sittard.

Jurjus liet een houdbaar Fortuna-schot los, waardoor Lazaros Lamprou de 2-1 kon maken. Fortuna Sittard versloeg De Graafschap uiteindelijk met 3-1. "Hij is keeper van PSV, hè", benadrukt Verbeek bij FOX Sports. "Mocht hij de ambitie hebben om bij PSV onder de lat te staan, dan kan hij dat na zijn prestaties bij Roda JC en nu De Graafschap wel vergeten."

Ook Kenneth Perez is kritisch op Jurjus, die in de eerste helft nog een strafschop van Lisandro Semedo stopte. "Dat kan hij dus wél. We hebben hem bij Roda ook al het één en ander zien doen. Hij is altijd heel eerlijk in zijn interviews, maar dit is een ongelooflijke blunder."

Jurjus keept dit seizoen op huurbasis bij De Graafschap. Bij de Doetinchemse club maakte hij in het seizoen 2015/2016 veel indruk, waardoor PSV hem besloot op te pikken. In Eindhoven lijkt Jurjus door de forse concurrentiestrijd (Jeroen Zoet, Eloy Room, Lars Unnerstall, Luuk Koopmans, Yanick van Osch) weinig toekomst te hebben.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws