'Bayern stuurt hoofdscout naar Lyon: belangstelling voor man van 60 miljoen'

'Bayern stuurt hoofdscout naar Lyon: belangstelling voor man van 60 miljoen'

Gepubliceerd: maandag 22 oktober 2018 om 10:45ma 22-10-2018 om 10:45

Bayern München heeft concrete belangstelling voor Nabil Fekir. De hoofdscout van de Duitse grootmacht is inmiddels diverse keren naar Lyon afgereisd om de ploeggenoot van Memphis Depay met eigen ogen te keuren. Dat meldt Kicker. 

Afgelopen zomer was Fekir dichtbij een megatransfer naar Liverpool. The Reds dachten de international binnen te hebben, tót Lyon de deal op het laatste moment afblies. Zonder te morren bleef Fekir daarna trouw aan L'OL. Nu lonkt er alsnog een grote transfer voor de linkspoot. 

Kicker weet dat Laurent Busser, hoofdscout van Bayern, persoonlijk naar Zuid-Frankrijk is afgereisd om Fekir te bekijken. Dat impliceert dat de belangstelling van Der Rekordmeister concreet is. Fekir heeft in Lyon een contract tot medio 2020. Er hangt een prijskaartje van minimaal zestig miljoen euro om zijn nek. 

Fekir maakte in 2013 zijn debuut voor Lyon. Afgelopen seizoen was de stilist goed voor 23 treffers in 39 officiële wedstrijden. Sinds 2015 speelde Fekir achttien interlands (twee treffers) namens wereldkampioen Frankrijk. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Fekir een goede versterking voor Bayern?

(924 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws