'Real heeft Lopetegui-vervanger klaarstaan; leiding neemt Spanjaard veel kwalijk'

'Real heeft Lopetegui-vervanger klaarstaan; leiding neemt Spanjaard veel kwalijk'

Gepubliceerd: maandag 22 oktober 2018 om 23:47ma 22-10-2018 om 23:47

Het lot van Julen Lopetegui hangt aan een zijden draadje, schrijft de Spaanse krant Marca maandagavond. De trainer van Real Madrid mag blijven zitten, maar bij de eerstvolgende tegenvaller is het einde verhaal voor de Spanjaard.

Lopetegui zit dinsdag op de bank als Real het opneemt tegen Viktoria Plzen in de Champions League, maar intern is er eigenlijk al besloten dat hij weg moet. Dat Lopetegui nog één kans krijgt, lijkt meer omdat er weinig tijd is om tijdig een vervanger op de bank te zetten. Er is geen ruimte meer voor fouten en hij wordt dan ook ontslagen na de eerste nederlaag, of als Real slecht spel laat zien, schrijft Marca. 

Het lijkt dus niet de vraag of, maar wanneer Lopetegui zijn biezen moet pakken. De leiding van Real heeft al voorgesorteerd op het vertrek van de oefenmeester: achter de schermen staat Santiago Solari klaar om het over te nemen. Ook Roberto Martinez en Antonio Conte zijn opties, al lijken zij te moeten accepteren dat Solari het gaat worden.

De leiding van Real neemt Lopetegui veel kwalijk. Naast de slechte resultaten van Real is men ook niet blij met de fysieke gesteldheid van de spelers. Bovendien is de manier van spelen niet duidelijk en haalt Lopetegui niet alles uit miljoenenaankoop Vinicius Junior, die in het eerste elftal amper aan de bak komt.

Plaats een reactie

yuuup +11126
dinsdag 23 oktober 2018 om 05:18
Wat is het toch een vuilnisclub. Het WK van Spanje verpest voor niks. Karma!
Vind ik leuk
Blueman +1102
dinsdag 23 oktober 2018 om 05:26
Volgens mij is er door de leiding simpelweg niet adequaat gereageerd op het vertrek van Ronaldo. En nu krijgt de trainer de schuld en moet er weer een fikse afkoopsom betaald worden...
Vind ik leuk
Mistered +605
dinsdag 23 oktober 2018 om 11:22
Ik denk dat ze wel iets wilde doen maar tegenwoordig zijn er meer clubs die veel geld hebben. Dus het is niet vanzelfsprekend dat de toppers bij Real en Barca belanden.
Vind ik leuk
Roy_87_ +1558
dinsdag 23 oktober 2018 om 06:33
Wat een leuke voorzitter heeft Real toch

Ronaldo weg.
Nieuwe trainer aankopen beloven.
Vervolgens niets doen.
Trainer binnenkort de laan uitsturen.

Want geloof maar dat slechte resultaat kijkt al om het hoekie

Achja voetbal
Vind ik leuk
ErikAjax +3094
dinsdag 23 oktober 2018 om 09:53
Ik gun Real even wat mindere jaren.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws