Geloof in Champions League-overwintering PSV: Zoals tegen Ajax thuis

Geloof in Champions League-overwintering PSV: "Zoals tegen Ajax thuis"

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 12:56di 23-10-2018 om 12:56

Jan Poortvliet heeft nog altijd vertrouwen in Champions League-overwintering voor PSV. Op basis van het spel van de Eindhovenaren gelooft de ex-PSV'er nog altijd in een tweede plek in de poule. 

Na twee wedstrijden heeft PSV, net als Tottenham Hotspur, nog geen punt gepakt. Zowel FC Barcelona als Internazionale bleek te sterk. Toch is Poortvliet in gesprek met PSV Inside positief gestemd. "De ploeg speelt fris en aanvallend voetbal in combinatie met een gezonde dosis lef en vertrouwen", begint Poortvliet

In aanloop naar de twee wedstrijden tegen Tottenham heeft Poortvliet genoten van de 6-0 overwinning op FC Emmen. "Ik ben daarom opnieuw vol vertrouwen over die twee wedstrijden tegen Tottenham Hotspur die gaan komen. Ik hoop dan ook dat PSV speelt zoals tegen Ajax thuis en met het publiek erachter volle bak druk zet en ook het vooruit verdedigen goed tot uitvoer weet te brengen."

"Tegen Inter vond ik het wat minder allemaal ondanks dat de scheidsrechter een groot aandeel had in de uitslag van deze wedstrijd. PSV liet Inter toch te veel voetballen. Maar als ik zie wat dit PSV brengt en hoe ze spelen en die wedstrijden ingaan, geloof ik nog steeds dat de tweede plaats in de groep haalbaar is", aldus Poortvliet. 

Poll

Heeft PSV volgens jou nog een kans op de tweede plek?

(2322 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws