Marcelo haalt uit naar Spaanse journalisten: Dat komt omdat jullie jaloers zijn

Marcelo haalt uit naar Spaanse journalisten: "Dat komt omdat jullie jaloers zijn"

24-10-2018 12:35
13

Marcelo moest iets kwijt na afloop van het Champions League-duel tussen zijn club Real Madrid en Viktoria Plzen (2-1). De Braziliaanse linksback heeft een aantal Spaanse journalisten een veeg uit de pan gegeven.

De Koninklijke wist voor de wedstrijd tegen Plzen vijf wedstrijden niet te winnen. De Braziliaanse linksback was het niet eens met de manier waarop het Spaanse journaille daarover berichtte. Op een video van Marca is te horen hoe hij de aanwezige journalisten toespreekt.

Wedden

Meer odds

"Het is moeilijk als je niet wint, maar jullie journalisten spreken dan van een crisis", trekt Marcelo van leer. "Jullie proberen voor onrust te zorgen in de kleedkamer. Dat komt omdat jullie jaloers zijn, aangezien jullie niet weten hoe je goed moet voetballen."

'Geen moment getwijfeld'
"Lopetegui doet het geweldig", verdedigde Marcelo de bekritiseerde trainer van Real Madrid. "Wij hebben geen moment getwijfeld aan zijn leiderschap."

Aanstaande zondag staat er een belangrijke testcase op het programma voor Lopetegui en Real Madrid. Dan gaat De Koninklijke op bezoek bij FC Barcelona voor El Clásico.