Buitenspel: NEC gaat na overname HEMA rookworsten verkopen in Goffertstadion

Buitenspel: NEC gaat na overname HEMA rookworsten verkopen in Goffertstadion

25-10-2018 15:38
53

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

NEC gaat HEMA-rookworsten verkopen bij thuiswedstrijden
NEC gaat als eerste profclub in Nederland HEMA-rookworsten verkopen bij thuiswedstrijden. Het warenhuis is sinds kort in handen van miljardair Marcel Boekhoorn, die fervent aanhanger is van de Nijmegenaren.

"De rookworsten mogen voortaan niet meer ontbreken in het Goffertstadion, nu Marcel de HEMA heeft gekocht", vertelt algemeen directeur Wilco van Schaik aan De Gelderlander. Vrijdagavond zullen de worsten bij de thuiswedstrijd tegen TOP Oss al verkrijgbaar zijn, want de krant schrijft dat 'er inmiddels 400 worsten zijn ingekocht'.

YveY, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de horecagelegenheden in het Goffertstadion, is bij monde van Daniel Frankenhuis ook te spreken over het plan. "De rookworsten zijn te krijgen in de grachten van het stadion en bij de businesstribune. Als het aanslaat komen de rookworsten permanent in het assortiment."