Lachende Cocu over dubbelklapper Bakkali: Ik gun hem het beste

Lachende Cocu over dubbelklapper Bakkali: "Ik gun hem het beste"

25-10-2018 23:18
13

Phillip Cocu begint na een dramatische competitiestart langzaam maar zeker op te krabbelen bij Fenerbahçe. De Turken kwamen donderdagavond tegen Anderlecht terug van een 2-0 achterstand en hebben nu vier wedstrijden op rij niet verloren.

Cocu heeft – voorzichtig uitgedrukt – rumoerige maanden achter de rug: drie spelers werden uit de selectie gezet en drie assistent-trainers moesten vertrekken, omdat ze Cocu zouden hebben tegengewerkt. De incidenten hebben er echter voor gezorgd dat de supporters nog meer achter hun club zijn gaan staan. "De thuiswedstrijden zijn altijd uitverkocht", reageert hij tegenover FOX Sports. "Ik heb de jongens meegegeven: als de fans zien dat je trots bent om voor deze club te spelen en honderd procent geeft, dan blijven ze ook achter je staan."

De wedstrijd tegen Anderlecht werd niet gewonnen, doordat Zakaria Bakkali twee keer scoorde namens de Belgen. Diezelfde Bakkali werd ooit door Cocu bij het eerste van PSV gehaald. "Of ik hem heb leren voetballen? Nou, dat kon hij al hoor", lacht Cocu. "Het blijft leuk om spelers te spreken waar je mee samen hebt gewerkt. Hij maakt twee fantastische doelpunten en ik gun hem het beste. Alleen jammer dat hij dat net tegen ons doet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie