Clasie over Klassieker: Iedereen roept dat Ajax gaat winnen. Laat ze maar roepen

Clasie over Klassieker: "Iedereen roept dat Ajax gaat winnen. Laat ze maar roepen"

26-10-2018 16:12
82

Jordy Clasie is niet tevreden over zijn seizoen tot dusver, zo laat hij weten aan FOX Sports. De deze zomer bij Feyenoord teruggekeerde controleur stelt echter dat hij langzaam weer naar zijn oude niveau toe begint te groeien.

Op de vraag van interviewer Hans Kraay junior wat Jordy Clasie van Jordy Clasie vindt, geeft de middenvelder een eerlijk antwoord. "De ploeg en ikzelf hebben minder gespeeld, maar de laatste weken zie je weer dat we het kunnen. Dat merk ik bij mezelf ook, maar ik moet wel weer terug naar mijn niveau van een paar jaar geleden en daar werk ik hard voor."

Ook de vrouw van Clasie merkte dat de Feyenoorder worstelde met zijn vorm. "Ja natuurlijk, ze weet nog wel iets van voetbal haha. Maar iedereen heeft kunnen zien dat ik tijdens de eerste wedstrijden niet de Jordy Clasie was die iedereen kende. Of ik daar wakker van lig? Nee, maar het is wel altijd fijner als je je oude niveau haalt. Hopelijk gaat dat snel gebeuren."

Klassieker
Zondagmiddag wacht de Klassieker tegen Ajax, die Clasie tot dusver slechts één keer heeft kunnen winnen. De controleur gaat er alles aan doen om dit nog een keer voor elkaar te krijgen. "We gaan er met zijn allen naartoe om te winnen. Iedereen roept dat Ajax gaat winnen. Laat ze maar roepen, wij geloven in onszelf. Het is niet erg dat de favorietenrol bij hen ligt."