Pochettino voelt zich niet op zijn gemak: 'Slechtste gevoel in vijf jaar Spurs'

Pochettino voelt zich niet op zijn gemak: 'Slechtste gevoel in vijf jaar Spurs'

29-10-2018 13:25
34

Mauricio Pochettino zit momenteel niet goed in zijn vel als manager van Tottenham Hotspur. Ondanks dat Spurs met 21 punten uit de eerste 9 competitieduels een prima start in de Premier League beleeft, voelt Pochettino zich niet op zijn gemak.

Tottenham trok deze zomer geen enkele speler aan en de bouw van het nieuwe stadion heeft vertraging opgelopen. Dat zint de Spaanse manager geenszins. "Er zijn veel dingen gebeurd die er voor zorgen dat ik niet in mijn beste doen ben", zegt Pochettino tegen de BBC. "Het gevoel dat ik nu heb is het slechtste gevoel dat ik in mijn vijf jaar bij Spurs heb gehad, ondanks onze goede start in de competitie. Dat is vreemd, toch?"

"Ik ben teleurgesteld dat we nog steeds op het nieuwe stadion wachten, terwijl het de verwachting was dat we er aan het begin van dit seizoen al in konden spelen", probeert Pochettino zijn gevoel te verklaren. "Deze club is niet volledig gefocust op het winnen van wedstrijden en moet eerst andere problemen oplossen. Ik heb me dus wel eens beter gevoeld."