De Boer: 'Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar dit is een eerste stap'

De Boer: 'Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar dit is een eerste stap'

01-11-2018 23:03
12

Ronald de Boer breekt een lans voor Sam Larsson, die tegen ADO Den Haag een goede wedstrijd speelde en zelfs een doelpuntje meepikte. De Zweed heeft het sinds zijn entree in Rotterdam-Zuid moeilijk. De Boer hoopt dat Larsson zich verder kan ontwikkelen bij Feyenoord.

"Hij leek weer een beetje op de Larsson van Heerenveen. Hij was lekker actief en had goede acties. Hij had ook nog een goede pass op de 4-1 van Jörgensen", vertelt De Boer bij FOX Sports, na de 5-1 overwinning van Feyenoord op ADO.

Wedden

Meer odds

De Boer zag dat het vanzelf ging bij Larsson. "Je hoeft niet na te denken als je zelfvertrouwen hebt. Hij zat in de denkmodus, dan gaat het vaak verkeerd. Nu doet hij het op intuïtie. Hopelijk kan hij dat voortzetten. Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar dit is natuurlijk een eerste stap. Het is kijken hoe het hem de volgende keer vergaat."

Gertjan Verbeek plaatst een kanttekening. "Ik moet wel zeggen dat hij tegen de slechtste speler van ADO speelde (Giovanni Troupée, red.). Het is mooi voor hem. Bij de laatste goal die hij maakte was Troupée er al af. Die speelde echt een bar slechte wedstrijd."