Ten Hag: 'Voorzichtig met Sinkgraven, anders zou het carrièrebedreigend worden'

Ten Hag: 'Voorzichtig met Sinkgraven, anders zou het carrièrebedreigend worden'

02-11-2018 13:16
49

Het is de bedoeling dat Daley Sinkgraven voor de winterstop aansluit bij de groepstraining van Ajax. Dat laat trainer Erik ten Hag vrijdag weten.

Sinkgraven speelde twaalf maanden geleden voor het laatst een wedstrijd in Ajax 1. "Hij heeft een heel gecompliceerde blessure gehad", vertelt Ten Hag daags voor Willem II-thuis. "We moeten heel voorzichtig zijn, anders zou het carrièrebedreigend worden."

"Nu is hij op de weg terug", vervolgt de Ajax-trainer over de multifunctionele Ajacied. "Soms heeft hij ook een terugval, maar op dit moment ziet het er heel positief uit. We hopen dat hij op korte termijn kan gaan instromen. Dat is verantwoord."

Sinkgraven is toe aan een 'volgende stap', denkt Ten Hag. "Nu hij weer op de weg terug is, richting de groep, ziet het er heel goed uit. Ik verwacht dat hij voor de winter weer kan aansluiten bij de groepstraining."

Ten Hag liet ook weten dan André Onana volledig inzetbaar is tegen Willem II. Max Wöber is nog een twijfel. De verdediger raakte deze week geblesseerd op de training en miste de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "Het is even afwachten hoe het er morgen uitziet."