Trotse Mahi glimlacht van oor tot oor: Een droomduo is het wel, denk ik

Trotse Mahi glimlacht van oor tot oor: "Een droomduo is het wel, denk ik"

03-11-2018 08:37
13

Mateo Cassierra en Mimoun Mahi bewezen vrijdagavond hun waarde voor FC Groningen. Trainer Danny Buijs sprak de afgelopen weken al over een 'droomkoppel' en Mahi is het daar roerend mee eens.

"Het was heerlijk. Ik maak de 0-1 en gaf de assist op Cassierra bij de 1-3. Een droomduo is het wel, denk ik", vertelt Mahi na de 2-4 zege op Excelsior tegen de NOS. "We laten het gelijk zien. Je ziet dat we twee goede voetballers zijn die elkaar goed aanvoelen. Hopelijk kunnen we dit heel het seizoen laten zien en kunnen we fit en gezond blijven. Dan ben ik ervan overtuigd dat we nog veel doelpunten gaan maken."

De nood was hoog bij Groningen. Door de overwinning in Rotterdam-Kralingen is De Trots van het Noorden in ieder geval van de laatste plek af. "We hebben natuurlijk maar vier punten gepakt na tien wedstrijden. Dit voelt als een heerlijke overwinning", vertelt Mahi.

"We hebben de punten keihard nodig. Ik had hier de afgelopen vier seizoenen niet gewonnen, dus dan is dat een lekker gevoel. Als we zouden verliezen zouden we nog meer in de shit zitten. Ik ben blij dat we nu positief kunnen zijn. Op naar volgende week zondag: de derby tegen sc Heerenveen."