Niet mét, maar tégen Ajax: Vind het leuk dat ik nu tegen ze mag spelen

Niet mét, maar tégen Ajax: "Vind het leuk dat ik nu tegen ze mag spelen"

03-11-2018 16:29
28

Damil Dankerlui staat zaterdagavond tegenover zijn oude club Ajax. Met Willem II gaat de verdediger op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Voor Dankerlui wordt het een weerzien met vrienden en voormalig teamgenoten.

Afgelopen winter verruilde Dankerlui Ajax voor Willem II. "Ik heb best lang bij Ajax gespeeld, dus ik vind het leuk dat ik nu tegen ze mag spelen", zegt de Amsterdammer tegen Omroep Brabant. "Ik ben heel enthousiast. Ik ben blij dat ik mezelf kan laten zien aan Ajax en dat ik mag spelen voor Willem II."

Onder meer met Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Noussair Mazraoui speelde Dankerlui samen in het rood-wit van Ajax. "Dat is leuk, ik heb nog dagelijks contact met de jongens. Het is mooi dat iedereen zijn eigen weg omhoog gaat, dat vind ik zeker tof om te zien bij jongens waarmee ik heb gespeeld. Vooral voor Mazraoui, hij is een goede vriend van mij. Hij maakt stappen en dat vind ik echt heel mooi. Ik heb veel met hem meegemaakt."

Om 20.45 uur wordt er afgetrapt. Dankerlui heeft al een plannetje gemaakt met Mazraoui voor na de ontmoeting tussen Ajax en Willem II. "Wie weet shirtje ruilen, dat is altijd wel leuk."