'Brands richt pijlen op Crystal Palace-revelatie en denkt aan ruildeal'

'Brands richt pijlen op Crystal Palace-revelatie en denkt aan ruildeal'

Gepubliceerd: zondag 4 november 2018 om 08:55zo 04-11-2018 om 08:55

Everton-directeur Marcel Brands heeft zijn oog laten vallen op Crystal Palace-back Aaron Wan-Bissaka, meldt The Sun zondagochtend. De twintigjarige jeugdinternational van Engeland debuteerde vorig seizoen voor The Eagles, maar heeft zich in rap tempo opgewerkt tot steunpilaar van de ploeg.

Wan-Bissaka lijkt een gedroomde aanvulling op de matig bezette rechtsbackpositie van Everton. The Toffees kunnen op dit moment alleen beschikken over routinier Seamus Coleman, de onervaren Jonjoe Kenny en Mason Holgate, die van origine een centrale verdediger is. Crystal Palace lijkt niet van plan om Wan-Bissaka in de winterstop van de hand te doen, maar is wellicht bereid om na afloop van het seizoen mee te werken aan een transfer.

Brands en de zijnen zetten volgens The Sun in op een ruildeal. Ademola Lookman moet het dit seizoen vooral hebben van invalbeurten en is naar verluidt een kandidaat om als wisselgeld te dienen voor Wan-Bissaka. Crystal Palace is al langere tijd gecharmeerd van de 21-jarige buitenspeler. Ook de Turkse spits Cenk Tosun, dit seizoen schipperend tussen basis en bank, zou in de deal betrokken kunnen worden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws