Dikke streep door Feyenoord - VVV-Venlo: Dit is de grootste nachtmerrie

Dikke streep door Feyenoord - VVV-Venlo: "Dit is de grootste nachtmerrie"

04-11-2018 18:02
30

Jan van Merwijk, stadiondirecteur van De Kuip, baalt als een stekker van de gestaakte wedstrijd tussen Feyenoord - VVV-Venlo. Door een probleem met de lichtmasten werd het na een halve minuut spelen donker, waardoor voetballen niet mogelijk was.

"Dit is de grootste nachtmerrie voor een stadiondirecteur dat zoiets gebeurt. Heel vervelend voor alle mensen die gekomen zijn, voor Feyenoord dat de wedstrijd niet heeft kunnen spelen en dat er opnieuw moet worden gespeeld", aldus Van Merwijk bij FOX Sports. "Daar balen we van, laat dat duidelijk zijn. Maar we kregen het niet opgelost."

De stadiondirecteur laat weten dat de stroomtoevoer niet het probleem was. "We hebben het probleem gelokaliseerd. We kijken er morgen naar. Het zat niet in de stroomtoevoer. Maar het heeft met de schakeling, de sturing om de verlichting aan en uit te krijgen, te maken."

Het is nog niet duidelijk wanneer Feyenoord - VVV ingehaald kan worden. Van Merwijk: "Dat is afhankelijk van wanneer we het probleem opgelost krijgen. Ik moet er echt het antwoord op schuldig blijven, want het ligt ook bij de KNVB."