Tadic: 'We willen toch beter worden? Ik ben heel het weekend boos'

Tadic: 'We willen toch beter worden? Ik ben heel het weekend boos'

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 07:59ma 05-11-2018 om 07:59

Dusan Tadic heeft er de pest in dat Ajax een matige wedstrijd speelde tegen Willem ll. Zijn ploeg won dan wel met 2-0, maar na het laatste doelpunt vonden de Amsterdammers het welletjes en werd er weinig energie in de wedstrijd gestopt.

Tadic vindt dat onbegrijpelijk en had graag gezien dat Ajax gas was blijven geven. "We willen toch beter worden? Goede teams zullen ons genadeloos afstraffen. Het maakt me niet uit tegen wie we spelen en tegen wie we woensdag spelen. We moeten onze job doen. We moeten killers zijn", zegt Tadic in het Algemeen Dagblad.

Op het moment dat Tadic de interviews geeft wordt er geloot voor de achtste finale van de KNVB Beker, maar daar heeft de Serviër op dat moment weinig aandacht voor. "Omdat ik nu boos ben. En dat verdwijnt niet als ik zo naar huis rijd. Ik ben heel het weekend boos."

Frenkie de Jong zei na afloop ook al dat hij niet blij was met het spel van Ajax. Hij gaf toe geïrriteerd en teleurgesteld te zijn. AZ-trainer John van den Brom denkt dat De Jong dat expres voor de camera heeft gezegd. "Ik denk dat hij zoiets bewust zegt om de boel op scherp te zetten met zijn uitspraak", zegt hij bij Studio Voetbal. "Ik vind het goed dat hij ook naar zichzelf wijst. Hij verwacht van zijn medespelers dat het beter kan en moet. Dat begint aanstaande woensdag al."

Ajax speelt woensdag in Portugal een Champions League-wedstrijd bij Benfica.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws