VP-community: 'PSV is nu al toe aan vakantie, Ajax staat voor januari bovenaan'

VP-community: 'PSV is nu al toe aan vakantie, Ajax staat voor januari bovenaan'

05-11-2018 13:00
61

Koploper PSV en achtervolger Ajax maakten dit weekend opnieuw geen fout in de Eredivisie. Na afloop van dit Eredivisie-weekend kreeg de VP-community de kans om een plekje te verdienen in de wekelijkse podcast van De Derde Helft.

De vragen van deze week waren: hoe gaat Ajax erin slagen om PSV te achterhalen en waarom is PSV op dit moment door niemand te verslaan? Het leverde een dikke honderd reacties op. De leukste, beste en interessantste reacties werden uitgelicht in De Derde Helft, die sinds maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat.

Volgens gebruiker Dimitri Molotovsk heeft Ajax alleen kans om PSV bij te halen als de Eindhovenaren punten morsen tegen sc Heerenveen en Feyenoord. 'Als daarin minstens drie punten kunnen worden gepakt voor de winter, dan moet Ajax bijna alles goed gaan doen', schrijft hij. Roeptoeter verwacht dat PSV de voorsprong op Ajax niet gaat vasthouden door eigen falen. 'Die zijn nu al toe aan vakantie. En de winterstop is te ver weg. Voor januari staat Ajax bovenaan', schrijft hij.

Verder lieten de gebruikers weten hoe het volgens hen komt dat PSV momenteel niet te verslaan is. 'Door de flow. Iemand uit een flow halen is zeer lastig, dus winnen in de laatste minuut hoort daar ook bij', schrijft gebruiker Harryvermegen. Gebruiker Belchinees Woo Ping vindt het koffiedik kijken. 'Dat gissen over welke club kampioen wordt, is nergens op gebaseerd, puur en alleen op subjectieve voorkeur'.

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify
Beluister hier op SoundCloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen presentator Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!