Linssen: 'Bizar hè? Ik wacht nu eigenlijk op een telefoontje van een mosterdmerk'

Linssen: 'Bizar hè? Ik wacht nu eigenlijk op een telefoontje van een mosterdmerk'

06-11-2018 13:44
14

Vitesse-aanvaller Bryan Linssen heeft een druk weekend achter de rug. De 28-jarige Limburger onthulde vrijdag dat hij, op aanraden van de vader van ploeggenoot Alexander Bütttner, mosterd gebruikte om van zijn enkelblessure af te komen en heeft veel reacties hierop gekregen.

Linssen slaapt sindsdien 's nachts met een sok vol mosterd, zo onthulde hij vrijdag tegenover de Gelderlander. Dit bijzondere ritueel heeft effect gehad: de buitenspeler kon gewoon weer meedoen tijdens de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo Heracles en de competitiewedstrijd tegen PSV. "Ik dacht eerst: ik ga dit toch niet doen, ik ben toch geen clown", vertelt hij aan De Limburger. "Maar als je dan thuis op de bank zit, word je op een gegeven moment gek, dan ben je er helemaal klaar mee. Dus toen heb ik het toch maar geprobeerd."

De vleugelaanvaller heeft veel reacties gekregen naar aanleiding van zijn onthullingen. "Ja, bizar hè?", lacht Linssen. "Ik wacht nu eigenlijk op een telefoontje van een groot mosterdmerk. Wie weet zie je me binnenkort wel op tv in een reclame voorbijkomen."