'Opstelling Ajax tegen Benfica: Tadic in de spits, Neres én Van de Beek'

'Opstelling Ajax tegen Benfica: Tadic in de spits, Neres én Van de Beek'

07-11-2018 06:49
69

Ajax kiest tegen Benfica waarschijnlijk voor de 'Bayern München'-variant. Dat betekent dat Erik Ten Hag geen echte centrumspits opstelt, maar in de punt van de aanval wederom kiest voor Dusan Tadic.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad. Met die opstelling hield Ajax Bayern vier weken geleden op een 1-1 gelijkspel in München. Ten Hag kiest tegen Benfica nagenoeg voor dezelfde formatie. Het enige verschil is dat Frenkie de Jong er deze keer bij is. Daardoor zit Maximilian Wöber op de bank. Het middenveld bestaat uit Lasse Schöne, Donny van de Beek en Neres. Ziyech, Tadic en David Neres staan voorin.

Ajax is op doelsaldo koploper in Groep E en plaatst zich bij winst op Benfica voor de volgende ronde van de Champions League. De Portugezen hebben na drie wedstrijden nog maar drie punten.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schöne, Van de Beek, Frenkie de Jong, Ziyech, Tadic, Neres

Vermoedelijke opstelling Benfica: Vlachodimos, Almeida, Dias, Jardel, Grimaldo, Gedson, Fejsa, Pizzi, Salvio, Seferovic, Rafa Silva