Idrissi houdt deur op kier voor Oranje: 'Ik heb nog geen keuze gemaakt'

Idrissi houdt deur op kier voor Oranje: 'Ik heb nog geen keuze gemaakt'

07-11-2018 11:04
46

AZ-aanvaller Oussama Idrissi gaat in op de uitnodiging van het Marokkaanse elftal, maar heeft nog geen definitieve keuze gemaakt. Dat stelt Idrissi in gesprek met AZ TV.

Idrissi doorliep de jeugdelftallen van Oranje, maar reist nu af naar Marokko. "UIteindelijk kwam er een einde aan Jong Oranje, helaas plaatsten we ons niet. Ik heb geen oproep gehad van het echte Oranje en nu is Marokko komen aankloppen", legt hij uit.

"Het is natuurlijk mijn vaderland, dus dat is heel bijzonder en mooi, daar ben ik heel blij mee", vervolgt hij. "Dus ik ga daar naartoe en kijk er naar uit om met die jongens aan de slag te gaan, te proeven, gesprekken te voeren en te kijken hoe het eraan toegaat."

Van een definitieve keuze wil Idrissi echter nog niet spreken. "Nee, dat is volgens mij nog niet aan de orde. Ik ga er naartoe, ik ga gesprekken voeren en kijken hoe het is. Ik ben natuurlijk trots en vereerd dat ik een uitnodiging krijg. Later kan je de keuze nog maken van wat het gaat worden. Voor nu heb ik nog geen keuze gemaakt."