Groep H: Valencia boekt ruime zege op Sulejmani dankzij superduo

  Groep H: Valencia boekt ruime zege op Sulejmani dankzij superduo

  woensdag 7 november 2018 om 20:58

  Valencia heeft zijn eerste Champions League-zege van dit seizoen geboekt. De Spanjaarden zetten Young Boys Bern opzij aan de hand van Santi Mina en Carlos Soler: 3-1.

  Mina eiste in de eerste helft de aandacht op. De 22-jarige aanvaller zette Valencia na veertien minuten op voorsprong in de rebound, nadat Soler de paal had geraakt. Hoewel Young Boys het zwaar had in Mestalla kwam de Zwitserse kampioen in de 37ste minuut langszij. Roger Assalé strafte zwak verdedigen van Valencia af.

  Dankzij Soler en Mina sleepte de thuisploeg alsnog drie punten uit het vuur. Nog voor rust promoveerde Mina een voorzet van de middenvelder tot doelpunt. Na de hervatting rondde Soler beheerst af na een snelle uitbraak. Young Boys, waar Miralem Sulejmani de volledige tweede helft speelde, probeerde het nog wel, maar werd niet echt gevaarlijk meer.

  Door de overwinning komt Valencia na vier speelrondes in Groep H op vijf punten, goed voor een tweede plaats achter Juventus (negen punten). De Oude Dame ontvangt om 21.00 uur Manchester United, dat vier punten heeft.

  Plaats een reactie

  Aal +22122
  woensdag 7 november 2018 om 21:07
  Sulejmani.... klinkt als een depressie
  [Reactie gewijzigd op woensdag 7 november 2018 om 21:08]
  Vind ik leuk
  BT410 +167
  donderdag 8 november 2018 om 07:06
  Ajax
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws