Strootman: Ik weet dat ik het beter kan en dat ik het beter moet doen

Strootman: "Ik weet dat ik het beter kan en dat ik het beter moet doen"

07-11-2018 21:19
4

Kevin Strootman keert donderdagavond terug in het Stadio Olimpico als hij met Olympique Marseille opneemt tegen SS Lazio in de Europa League. De middenvelder erkent dat het nog beter moet, nadat hij AS Roma afgelopen zomer verruilde voor de Franse club,

"Dit is heel speciaal voor mij. Ik houd van dit stadion", zegt Strootman tegen L'Equipe over zijn terugkeer in Rome. "Ik heb hier vijf jaar gespeeld. Helaas spelen we niet tegen AS Roma."

Wedden

Meer odds

Marseille betaalde 25 miljoen euro, exclusief bonussen, voor Strootman. De Oranje-international beseft dat hij in zijn eerste maanden nog niet aan alle verwachtingen heeft voldaan. "Het is lastig, ik heb nog wat tijd nodig. Ik weet dat ik het beter kan en dat ik het beter moet doen. Het is tijd om dat te laten zien. Ik wil belangrijk zijn voor het team en voor de club, maar dat zal ik zelf op het veld moeten afdwingen."

Marseille staat momenteel zesde in de Ligue 1. In groep H van de Europa League heeft de club pas één punt. Het thuisduel met Lazio ging vorige maand met 1-3 verloren.