Dessers doet beklag over situatie in Utrecht: 'Eigenlijk is het al sinds januari'

Dessers doet beklag over situatie in Utrecht: 'Eigenlijk is het al sinds januari'

08-11-2018 13:07
22

Voor FC Utrecht-spits Cyriel Dessers zijn het 'warrige tijden' in stadion Galgenwaard. De Belgische aanvaller vertelt dat in gesprek met het Algemeen Dagblad. Dit seizoen schippert Dessers constant tussen bank en basis. 

Afgelopen zondag was de oud-speler van NAC Breda belangrijk voor zijn club door de openingstreffer te maken tegen ADO Den Haag. Dessers vierde z'n goal uitbundig. "Het zijn heel warrige tijden met ups en downs, maar vooral veel downs. Dan is dit wel heel fijn", legt hij uit.

De 23-jarige aanvaller doelt op zijn situatie in de Domstad. Onder Jean-Paul de Jong kwam Dessers amper aan spelen toe. Ook Dick Advocaat lijkt (nog) niet goed te weten wat hij met de speler aan moet.

"Eigenlijk is het sinds januari al zo wisselvallig en wispelturig. Dan speel ik een wedstrijd, zit ik er weer vier of vijf op de bank, dan speel ik er weer twee. Dat is niet gemakkelijk."

Dessers 'voelt geen vertrouwen' vanuit de staf. "Dat gevoel is op dit moment niet echt aanwezig. Het zou lekker zijn om gewoon eens te mogen blijven staan, ook na een mindere wedstrijd of als je niet scoort."