In het kort: Dembélé lang uit de roulatie, Angelino opgeroepen voor Jong Spanje

In het kort: Dembélé lang uit de roulatie, Angelino opgeroepen voor Jong Spanje

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 15:23do 08-11-2018 om 15:23

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Dembélé pas in 2019 weer in actie
Mousa Dembélé komt vanwege een enkelblessure pas na de jaarwisseling weer in actie voor Tottenham Hotspur. Dat meldt de club op de eigen website. De Belgische middenvelder raakte zaterdagavond in het duel met Wolverhampton Wanderers (2-3) geblesseerd en onderzoek heeft nu uitgewezen dat er schade is aan de enkelbanden van Dembélé. 

Angelino opgeroepen voor Jong Spanje
Angelino is voor de tweede keer geselecteerd voor Jong Spanje. De linksback van PSV werd in oktober voor het eerst opgeroepen door bondscoach Luis de la Fuente Castillo en heeft zijn plekje in het Spaanse keurkorps dus behouden. Jong Spanje speelt woensdag tegen Jong Denemarken en vijf dagen later tegen Jong Frankrijk. Beide wedstrijden zijn vriendschappelijk.

UEFA wil VAR vervroegd invoeren
De UEFA onderzoekt de mogelijkheden om de VAR vervroegd in te voeren in de Champions League. Dat zegt de BBC. In eerste instantie was het de bedoeling van de Europese voetbalbond om de videoscheidsrechter geleidelijk in te voeren vanaf 2019, maar daar lijkt de bond nu op terug te komen. Volgens de BBC heeft de angst voor fouten van scheidsrechters in grote wedstrijden er voor gezorgd dat een aantal beleidsbepalers de VAR toch eerder wil zien in Europa's grootste clubtoernooi.

Coutinho paar weken uit roulatie
Philippe Coutinho kan twee tot drie weken niet in actie komen, meldt Barcelona op de site van de club. De Braziliaanse middenvelder van FC Barcelona heeft in het Champions League-duel met Internazionale een bovenbeenblessure opgelopen en mist daardoor de vriendschappelijke interlands van zijn land met Uruguay (15 november) en Kameroen (20 november). Of Coutinho op 28 november fit genoeg is om mee te kunnen spelen tegen PSV is nog onduidelijk.

Plaats een reactie

Bizzy +22800
donderdag 8 november 2018 om 15:33
Angelino blijft ook niet lang meer bij PSV spelen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws