In het kort: Dembélé lang uit de roulatie, Angelino opgeroepen voor Jong Spanje

  In het kort: Dembélé lang uit de roulatie, Angelino opgeroepen voor Jong Spanje

  donderdag 8 november 2018 om 15:23

  Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

  Dembélé pas in 2019 weer in actie
  Mousa Dembélé komt vanwege een enkelblessure pas na de jaarwisseling weer in actie voor Tottenham Hotspur. Dat meldt de club op de eigen website. De Belgische middenvelder raakte zaterdagavond in het duel met Wolverhampton Wanderers (2-3) geblesseerd en onderzoek heeft nu uitgewezen dat er schade is aan de enkelbanden van Dembélé. 

  Angelino opgeroepen voor Jong Spanje
  Angelino is voor de tweede keer geselecteerd voor Jong Spanje. De linksback van PSV werd in oktober voor het eerst opgeroepen door bondscoach Luis de la Fuente Castillo en heeft zijn plekje in het Spaanse keurkorps dus behouden. Jong Spanje speelt woensdag tegen Jong Denemarken en vijf dagen later tegen Jong Frankrijk. Beide wedstrijden zijn vriendschappelijk.

  UEFA wil VAR vervroegd invoeren
  De UEFA onderzoekt de mogelijkheden om de VAR vervroegd in te voeren in de Champions League. Dat zegt de BBC. In eerste instantie was het de bedoeling van de Europese voetbalbond om de videoscheidsrechter geleidelijk in te voeren vanaf 2019, maar daar lijkt de bond nu op terug te komen. Volgens de BBC heeft de angst voor fouten van scheidsrechters in grote wedstrijden er voor gezorgd dat een aantal beleidsbepalers de VAR toch eerder wil zien in Europa's grootste clubtoernooi.

  Coutinho paar weken uit roulatie
  Philippe Coutinho kan twee tot drie weken niet in actie komen, meldt Barcelona op de site van de club. De Braziliaanse middenvelder van FC Barcelona heeft in het Champions League-duel met Internazionale een bovenbeenblessure opgelopen en mist daardoor de vriendschappelijke interlands van zijn land met Uruguay (15 november) en Kameroen (20 november). Of Coutinho op 28 november fit genoeg is om mee te kunnen spelen tegen PSV is nog onduidelijk.

  Plaats een reactie

  donderdag 8 november 2018 om 15:26
  lekker Angelino.Dat wordt echt een grote
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 15:31
  Nou Nou rustig aan. De grote jongens zijn Alba, Marcelo e.d. daar zie ik nog geen 50% van terug bij Angelino. Eerst even vlieguren maken en dan kijken hoe hij zich ontwikkelt. Meneer Willems werd ook na 1 seizoen de absolute top toegeschreven.
  Vind ik leuk
  Lucien1978 +5148
  donderdag 8 november 2018 om 16:16
  Ik denk dat Angelino de opvolger gaat worden van Marcelo bij Madrid.

  Die jongen heeft echt alles om de top te halen
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 17:49
  Angelino gaat opvolger worden van marcelo bij real éérst naar een middenmoot clubje in spanje of engelalnd en dan hopelijk naar een topclub
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 17:49
  Angelino is sws beter dan willems zei ik al toen hij bij NAC speelde
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 15:32
  Zeker . Goed talentje van ons PSV!
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 15:37
  Hij kan van alles worden, maar groot gaat ie niet worden.
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 17:50
  Hier een Like voor je grappige comment
  Vind ik leuk
  donderdag 8 november 2018 om 17:07
  Hij is maar 1.62 volgens mij 😂
  Veel groter zal die niet worden
  Vind ik leuk
  Bizzy +20954
  donderdag 8 november 2018 om 15:33
  Angelino blijft ook niet lang meer bij PSV spelen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws