Ontevreden Groenendijk grijpt in: 'Als het niet loopt, ga je om je heen kijken'

Ontevreden Groenendijk grijpt in: 'Als het niet loopt, ga je om je heen kijken'

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 16:59do 08-11-2018 om 16:59

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk zal zondag meerdere wijzigingen doorvoeren in zijn basiself. De oefenmeester is niet tevreden met de prestaties van zijn ploeg en slachtoffert onder meer doelman Indy Groothuizen.

"De resultaten liegen niet: de laatste drie wedstrijden hebben we een punt gepakt. Ik ben ook absoluut niet tevreden met hoe het gaat", aldus de trainer tegenover ADO TV. De trainer stelt daarbij dat hij verantwoordelijk is om de boel weer op de rit te krijgen.

"Als het niet loopt ga je uiteindelijk ook om je heen kijken. Ik geef graag vertrouwen aan de spelers, maar er moet wel gepresteerd worden bij ADO. Als dat niet gebeurt, moet je niet schromen om in te grijpen. Dat gaat ook gebeuren richting zondag", legt hij uit.

Groothuizen is een van de slachtoffers. "Robert Zwinkels gaat keepen, ik heb de keepers al op de hoogte gebracht. We hebben het volste vertrouwen in Indy. Hij is een keeper met enorm veel potentie, maar ook wat ongelukkig de laatste periode. We heben nu besloten om Robert de voorkeur te geven." Dat zal niet de enige verandering zijn. "Er komen nog wat wijzigingen", besluit Groenendijk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws