'Arsenal verzekert zich alvast van de diensten van United-middenvelder'

'Arsenal verzekert zich alvast van de diensten van United-middenvelder'

Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 07:41zo 11-11-2018 om 07:41

Juan Mata zou aan het einde van het seizoen transfervrij van Manchester United naar Arsenal vertrekken. Dat meldt Adrian Durham, presentator van het Engelse talkSPORT, op basis van berichten die hij heeft gekregen van 'bronnen binnen Manchester United'.

Het contract van de Spanjaard bij Manchester United loopt deze zomer af nadat hij in 2014 overkwam van Chelsea. Bronnen vertellen Durham dat Mata ervoor kiest om zijn carrière te vervolgen in Noord-Londen. "Hij gaat transfervrij naar Arsenal", zegt Durham op de site van talkSPORT. "Dat zal niemand leuk vinden."

Mata speelde in 2012 al onder Unai Emery, de huidige trainer van The Gunners. "Hij ging al eens eerder transfervrij naar een team van Emery", vervolgt Durham. "Dit is echt schokkend nieuws. Op het moment dat het officieel wordt gemaakt mogen jullie me allemaal opbellen en zeggen dat ik zoals altijd gelijk had."

Mata speelt zondag met Manchester United de stadsderby tegen Manchester City. Het treffen tussen de Red Devils en het sterrenensemble van Pep Guardiola begint om 17.30 uur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Mata transfervrij naar Arsenal zal vertrekken?

(691 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws